Yritys

Sijoituimme kolmen parhaan joukkoon Vuoden Yritys 2023 -kisassa

Pääsimme jälleen finaaliin – tällä kertaa kategoriassa Vuoden 2023 Yritys! SKVL eli Suomen Kiinteistönvälittäjät ry palkitsee menestyneitä kiinteistövälittäjiä vuosittain.

“Suomen Kiinteistönvälittäjät ry (SKVL) valitsee jäsentensä joukosta finalistit tarkan esikarsinnan perusteella. Esikarsinnassa on painotettu kokemusta, koulutusta ja toimintatapoja sekä toimintaa edeltävän vuoden aikana.”  – skvl.fi

SKVL Vuoden 2023 Yritys

Asenne LKV on Vuoden markkinoija 2020 -finalisti

Sijoituimme Suomen kolmen parhaan yrityksen joukkoon kategoriassa Vuoden Markkinoija 2020! SKVL eli Suomen Kiinteistönvälittäjät ry palkitsee menestyneitä kiinteistövälittäjiä vuosittain.

“Vuoden Markkinoija-kilpailun finalistit ovat onnistuneet erityisen hyvin brändinsä ja kohteidensa markkinoinnissa ja osoittaneet todellista osaamista markkinoinnissaan viimeisen vuoden aikana. Yritykset ovat osa SKVL:n maanlaajuista verkostoa.”  – skvl.fi

ASENNE LKV

Ylpeänä esittelemme: Kiinteistönvälitys Asenne LKV! Olemme paikallinen välitysliike, joka myy Mikkelissä ja lähialueella asuntoja ja vapaa-ajan kohteita.

 

Teemme töitä ”ihminen ihmiselle” -asenteella ja ammattitaidolla. Meitä ei ohjaa ketju eikä määrää brändi. Me kuuntelemme herkällä korvalla ja kehitämme sitä, mitä markkinat kaipaavat. Meille jokainen koti on samanarvoinen; oli se sitten pienen pieni punainen pirtti tai suuren suuri kivilukaali.

 

Meillä Asenne LKV:lla kaikki ovat kovan linjan välittäjiä ja olemme ylpeitä, ammattitaitoisia myyjiä. Sinä valitset joukostamme myynnin pomon myymään asuntosi, mutta saat rahoillesi vastineena koko tiimin, sillä meillä kaikki myyvät kaikkia kohteita! Tutustu tästä välittäjiimme >

Onnistuminen on asenne. Se on avoimuutta uusille ideoille, halukkuutta kuunnella, innokkuutta oppia, halua kasvaa ja joustavuutta muuttua.

– BJ Gallagher

SKVL Auktorisoitu laatuyritys
Etelä-Savon Yrittäjät

ARVOT

Vaikka maailma on pyöreä, joka nurkalla välitetään. Myyjiksi synnytään ja huippumyyjiksi kasvetaan, kehitytään ja opitaan. Me uskomme, että välittämiseen tarvitaan Asennetta, Rohkeutta, Rakkautta ja Paikallisuutta. Nämä valtit kulkevat mukana päivittäisessä tekemisessä ja näillä ollaankin päästy loistaviin tuloksiin.

Asenne

Asenne ratkaisee aina. Meillä on huippumyyjät ja mahtava draivi! Meillä on kyky ja tahtotila saattaa yhteen myyjät ja ostajat, sekä asennetta ja ammattitaitoa erottautua ja kehittää uutta.

 

Mielestämme asunnon myynti vaatii muutakin kuin passikuvat lehdessä ja postimerkin kokoisen kohdeilmoituksen.

 

Meillä on uskallusta sanoa ääneen, että vaaditaan asennetta olla huipulla ja tehdä tulosta.

Rohkeus

Meillä on rohkeutta kertoa, että kukaan ei maksa ylimääräistä siitä onko asunnon myyjällä kiire vai ei. Me kerromme, että ”remontoikoon seuraava sitten mieleisen” -asenne ei tässä markkinassa toimi. Me kerromme sinulle asuntosi oikean hinnan. Meillä on rohkeutta kertoa miten ja millä konstein sinun asuntosi saadaan myytyä.

 

Me myymme sinulle oikean kodin ja meillä on rohkeutta olla tuputtamatta sinulle jotain, mikä ei palvele sinua. Me kuuntelemme.

 

Meillä on rohkeutta olla rehellinen.

Rakkaus

Rakastamme työtämme ja teemme sitä täydellä sydämellä ja asenteella. Rakastamme palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Välitämme ja arvostamme välittäjiämme ja pidämme heistä hyvän huolen, jotta he voivat tehdä työtä, mitä he rakastavat.

 

Rakkaudesta lajiin ja elämäntapaan.

Paikallisuus

Meillä on visio. Se visio on yksinkertainen: yrityksemme tulos ei kartuta eurooppalaista sijoitusrahastoa, vaan tulos kartuttaa omaa seutua. Me maksamme välittäjillemme palkkion mahtavasta työstä, jotta he jaksavat mennä äärirajoille ja sen yli, kun sinua palvellaan.

 

Pyrimme ostamaan ja käyttämään rahat niin, että voimme tukea paikallisia yrityksiä ja yhteistyökumppaneita.

 

Me tunnetaan Mikkeli ympäristöineen ja vesistöineen – meillä on vahva aluetuntemus.