Palvelut

EI KAUPPAA, EI KULUJA!

Jos emme saa asuntoasi myytyä, asiakirja- ja markkinointikulut 0€.

OLEMME TÄYDEN PALVELUN TOIMISTO

Kiinteistönvälitys

Välitämme arvojemme mukaisesti asenteella!

 

Arviokäynnillä tutustumme asuntoosi, kerromme sinulle markkinatilanteesta ja saat rehellisen näkemyksemme asunnon myytävyydestä ja sen oikeasta hintalapusta. Saat meiltä kirjallisen välitystarjouksen, josta löytyy myös myyntisuunnitelma. Näin tiedät, miten kotisi myynti etenee.

 

Olemme paikallinen asiantuntija ja teemme aina kotiläksymme. Tutustumme ennen arviokäyntiä alueen- ja vastaavien asuntojen toteutuneisiin kauppahintatilastoihin. Näin saat ajantasaista tietoa tueksi ehkä elämäsi tärkeimpään päätökseen.

 

Asuntoportaalit ovat hyvä apu asuntosi hinnan arviointiin, mutta täytyy muistaa että se on myymättömien asuntojen lista, eikä kerro totuutta kauppahinnoista.

 

Meillä sopimusten tekeminen onnistuu sähköisesti. Tämä on helpoin ja nopein tapa. Tarvittaessa teemme kyllä mielellämme sopimukset kotonasi tai toimistollamme.

 

10 vinkkiä asunnon myyntiin:
1. Soita meille – me hoidamme ne loput 9 asiaa!

Vuokravälitys

Huoneistoja vuokratessa on tärkeätä saada vuokralainen, joka hoitaa velvollisuutensa ja vuokransa. Meillä vuokralaiset haastatellaan ja he tekevät aina kirjallisen vuokrahakemuksen. Luottotiedot tarkastamme aina! Etsimme potentiaalisia ehdokkaita ja sinä teet aina ratkaisun kenelle vuokraat. Me hoidamme sopimuksen.

 

Voit lähettää meille vuokra-asuntohakemuksen nettilomakkeen kautta.

Arvioinnit ja kauppakirjat

Arvioinnit

 

Arvioita on monenlaisia ja moneen eri käyttötarkoitukseen. Onko kyseessä Arviokirja vai tarvitsetko hintanäkemyksen esimerkiksi vakuusarviota varten pankkiin? Kerro se välittäjällemme niin saat sinulle sopivan paketin. Arvioita tehdessämme käymme aina paikan päällä tutustumassa arvioitavaan kohteeseen!

 

Kauppakirjat

 

Jos olet löytänyt asunnon ostajan ilman meitä, autamme mielellämme kauppakirjan laadinnassa. Kaupankohteita on monenlaisia ja niitä myydessä on huomioitava erilaisia asioita. Kaupan lisäksi sinun on osattava toimittaa tiettyjä asiakirjoja eri tehoille, kuten esim. verottajalle. Tässä vaiheessa viimeistään kannattaa käyttää ammattilaista.

Kaupanvahvistus

Meillä toimii yrityksessämme kaupanvahvistaja. Kun olet myymässä, vaihtamassa tai lahjoittamassa kiinteistöä tarvitset kaupanvahvistajan vahvistamaan kaupan, jotta kauppa on sitova. Myös esisopimus vaatii kaupanvahvistajan vahvistuksen. Ennen kuin kaupanvahvistaja todistaa luovutuksen, hän tarkistaa osapuolten henkilöllisyyden sekä sen, että luovutuskirja täyttää lakisääteiset muotovaatimukset.

 

Meiltä saat apua myös kiinteistöluovutukseen liittyvien asiakirjojen hankinnassa, neuvoa lainhuudon hakemiseen, varainsiirtoveron maksamiseen ja kiinnitysten hakemiseen.

Metsäasiantuntija

Samuel Tarkiainen yhteistyökumppanina tuo vahvuutta Asenteen metsäosaamiseen. Metsätilakaupan puolella pystymme näin tarjoamaan syvempää ja leveämpää palvelua perinteisen tilakaupan rinnalle. Metsätilakaupan lisäksi Samuel tekee metsätila-arviot, metsätilojen sukupolvenvaihdokset, puukauppapalvelut ja hän antaa myös veroneuvontaa metsäasioissa.

 

Samuel on mettämies henkeen ja vereen. Koulutukseltaan hän on metsätalousinsinööri (Yamk) ja ammatikseen hän on metsän kanssa ollut tekemissä kymmenen vuotta. Aikoinaan viisi vuotta Stora Ensolla puukaupan ja metsäneuvonnan parissa. Viimeisimmät kuutisen vuotta Samuel on toiminut metsäpuolen lehtorina XAMK:ssa sekä omalla toiminimellä hoitanut asiakkaiden puukauppoja, metsätila-arvioita/-kauppoja.

 

Ota yhteyttä:

040 352 0023

samuel.tarkiainen@outlook.com

Palveluhinnasto

Asunto-osakkeet, kiinteistöt, liike- ja toimitilat

 

Välitystarjousta varten käymme aina paikan päällä. Välityspalkkiomme on 4,5 % velattomasta kauppahinnasta kaupunkialueella. Minimipalkkiomme on 3155 €. Välityspalkkion lisäksi laskutetaan markkinointi- ja asiakirjakulut 345 €. Tämä pitää sisällään myös ammattivalokuvaajan ottamat myyntikuvat, yksityiskohtakuvat ja fiiliskuvat.

 

Mikäli toimeksianto ei johda kauppaan, kuluja myyjälle ei tule.

Mökki

 

Jokainen mökki omanlaisensa uniikki kokonaisuus. Välitystarjousta varten käymme aina paikan päällä.

 

Minimipalkkiomme 3500 €. Välityspalkkion lisäksi laskutetaan markkinointi- ja asiakirjakulut 398 €. Tämä pitää sisällään myös ammattivalokuvaajan ottamat myyntikuvat, yksityiskohtakuvat ja fiiliskuvat sekä ilmakuvat miljööstä kopterilla.

 

Mikäli toimeksianto ei johda kauppaan, kuluja myyjälle ei tule.

Vuokraukset

 

Vuokravälityspalkkiomme asunnoissa on alkaen 1 kk vuokraa vastaava määrä. Vuokravälityspalkkio liike- ja toimitiloissa on 1-3 kk vuokraa vastaava määrä. Minimipalkkiomme on 500 €.

Arviointipalvelut

 

Kiinteistön arviokirjasta veloitamme alkaen 645 €. Arvio sisältää laajan tarkastelun, tarvittavat asiakirjat ja arviokirjan laadinnan.

 

Osakkeen arviokirjasta veloitamme alkaen 495 €. Arvio sisältää laajan tarkastelun ja arviokirjan laadinnan. Hintaan ei sisälly isännöitsijäntodistus liitteineen.

 

Liikehuoneistojen arviokirja alkaen 495 €. Arvio sisältää laajan tarkastelun ja arviokirjan laadinnan. Hintaan ei sisälly isännöitsijäntodistus liitteineen.

 

Veloitamme hinta-arviosta (markkinahintalausunto) esim. perukirjaa tai ositusta varten paikalla käyden alkaen 295 €. Hintaan ei sisälly isännöitsijäntodistus liitteineen tai kiinteistön asiakirjat.

 

Kaikista kaupunkialueen ulkopuolella sijaitsevista arvioista veloitamme kilometrikorvauksen 0,89 €/km.

Kauppakirjan laadinta

 

Osakehuoneiston kauppakirjan laadinnasta veloitamme alkaen 395 €.
Kiinteistön kauppakirjan laadinnasta veloitamme alkaen 495 €.

 

Tarvittavat asiakirjat eivät sisälly hintoihin. Veloitamme kiinteistön asiakirjoista (lainhuuto, rasitustodistus, kiinteistörekisteriote, kiinteistökartalla, mahdollinen vuokraoikeustodistus) 19 € per asiakirja. Osakehuoneistoissa veloitamme isännöintitodistuksesta liitteineen 195 €, ellei asiakkaalla ole antaa asiakirjoja. Asiakirjat eivät saa olla kolmea kuukautta vanhempia.

Tuntiveloitus

 

Tuntihintaisen työn hinta 89,00 €/h. Tuntihintaista työtä tarjoamme esim. asiantuntijana konsultaatioihin ja projekteihin.

 

Kaikista kaupunkialueen ulkopuolella sijaitsevista käynneistä veloitamme kilometrikorvauksen 0,89 €/km.

Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%.