Yhteistyökumppani, Metsäasiantuntija

Samuel Tarkiainen

Samuel yhteistyökumppanina tuo vahvuutta Asenteen metsäosaamiseen. Metsätilakaupan puolella pystytään tarjoamaan syvempää ja leveämpää palvelua perinteisen tilakaupan rinnalle. Metsätilakaupan lisäksi Samuel tekee, metsätila-arviot, metsätilojen sukupolvenvaihdokset, puukauppapalvelut ja hän antaa myös veroneuvontaa metsäasioissa.

Samuel on mettämies henkeen ja vereen. Koulutukseltaan hän on metsätalousinsinööri (Yamk) ja ammatikseen hän on metsän kanssa ollut tekemissä kymmenen vuotta. Aikoinaan viisi vuotta Stora Ensolla puukaupan ja metsäneuvonnan parissa. Viimeisimmät kuutisen vuotta Samuel on toiminut metsäpuolen lehtorina XAMK:ssa sekä omalla toiminimellä hoitanut asiakkaiden puukauppoja, metsätila-arvioita/-kauppoja.

 

Samuelin perheeseen kuuluu lapset ja vaimo. Ja minkä muunkaan parissa metsämiehen vapaa-aika menisi kuin puutöiden; polttopuita syntyy oikein urakalla. Ja se aika mikä ei mene metsässä, menee ”villasukkatalon” (rintamamiestalon) remontoinnin ja pienen rakentelun parissa.

Ota yhteyttä!

040 352 0023

samuel.tarkiainen@outlook.com

Yhteistyökumppani Metsäasiantuntija